Разом з волонтерами церкви Свята Трійця провели святкове богослужіння присвячене Дню Подяки у селищі Зарожне, Харківський області. Це невелике селище поряд з Чугуєвом, навколо якого минулого року навколо точились запеклі бої. Зараз тут у приміщенні колишнього магазину збирається невелика церковна громада із місцевих жителів. Ця християнська спільнота утворилась вже після початку повномасштабного вторгнення.

Волонтери влаштували справжнє церковне свято. Заздалегідь місцеві мешканці, переважно жіночки старшого віку, принесли з дому овочі та фрукти, горіхи і консервацію, щоб урочисто прикрасити сцену. Впродовж богослужіння усі присутні співали пісні, виголошували слова подяки та молитви вдячності Богу, розповідали свідоцтва Божої сили і ласки у своєму житті.

На вулиці окрема команда приготувала смачний плов та ароматний чай, якими пригощали усіх присутніх на святі – як місцевих мешканців, так і гостей. А усім нужденним категоріям населення запропонували ще й продуктові набори від церкви. 

Також після богослужіння діти отримали гарні ілюстровані дитячі Біблії, а усі, хто мав проблеми із зором, отримали Нові Завіти великим шрифтом. 

Дякуємо Богові за все!