Українське Біблійне Товариство запустило безкоштовний додаток із текстом Четвертого перекладу Біблії українською мовою (Рафаїла Турконяка) для смартфонів на базі операційних систем Android та iOS. Незабаром у цьому ж додатку буде доступний текст перекладу І. Огієнка. А наступного року, з Божою допомогою, ви зможете тут читати і Сучасний український переклад (з Масоретського тексту), який у даний час перебуває на стадії фінального редагування.

Додатки надзвичайно прості у використанні, займають небагато місця і після встановлення можуть працювати без підключення до інтернету. Доступні зараз функції: навігація між книгами/розділами, пошук слів і фраз, паралельні місця. Аби перейти на наступний/попередній розділ, достатньо провести пальцем уліво чи вправо (свайп). Згодом додаватимуться деякі нові функції.

Будь ласка, встановлюйте, користуйтеся та діліться своїми враженнями і побажаннями або в коментарях до відповідних додатків, або пишіть безпосередньо нам: admin@ukrbs.org. Також будемо вдячні, якщо поставите оцінку додатку – таким чином більше людей зможе дізнатися про нього.

Для завантаження додатку на Android перейдіть за цим посиланням:

Також ви можете читати Біблію в Четвертому перекладі в інтернеті з будь-якого пристрою за цією адресою: https://ukr.global.bible.