Щороку, коли проходить черговий Форум видавців, можна, перефразовуючи відомий вислів, без перебільшення сказати, що всі дороги ведуть до Львова. З 18 по 22 вересня читачі та автори з усіх куточків України і понад 30 інших країн світу заполонили місто і, перемішуючись, утворювали справжні осередки книжкової лихоманки.

Центром цієї «лихоманки» традиційно став Палац мистецтв, де власне і відбувався книжковий ярмарок та численні конференції, презентації й автограф-сесії.

УБТ взяло участь у 26-му Форумі видавців
УБТ взяло участь у 26-му Форумі видавців

Стояти осторонь Форуму, тим самим залишивши Боже Слово у тіні, Українське Біблійне Товариство не мало права. Тому ми зробили все можливе, щоб найкращим чином представити Біблію, допоміжну і довідкову біблійну літературу та дитячі видання. Також був представлений проект Рукописної Біблії. Наші зусилля були винагороджені великою кількістю відвідувачів, що підходили до стенду УБТ, цікавилися Словом Божим та виявляли бажання придбати Біблію. У міру своїх можливостей ми намагалися задовольнити духовну спрагу кожного.

Також 20 вересня відбулася презентація за участю о. Рафаїла Турконяка – перекладача Біблії та лауреата Шевченківської премії – на якій він представив свої нові праці.

Хоча у світі є мільйони книг різних авторів, але Біблія залишається Книгою над усіма книгами, адже її справжнім Автором є Сам Бог.