• УБТ взяло участь у 26-му Форумі видавців

    Щороку, коли проходить черговий Форум видавців, можна, перефразовуючи відомий вислів, без перебільшення сказати, що всі дороги ведуть до Львова. З 18 по 22 вересня читачі та автори з усіх куточків України і понад 30 інших країн світу заполонили місто і, перемішуючись, утворювали справжні осередки книжкової лихоманки.

    Читати далі


  • День подяки у Львові

    22 вересня 2019 року представники протестантських громад Львова дякували Богові за врожай, хліб, за сім’ї, за Україну. Подія відбулася перед входом до Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького. У програмі було спільне святкове богослужіння, молитва, святковий концерт християнської музики.

    Читати далі


  • День Біблії: Дубенчани встановили рекорд

    8 вересня у місті Дубні за підтримки Українського Біблійного товариства, Ради церков та Дубенської міської ради відбувся День Біблії “Біблія – книга, яка єднає всіх!”. Захід відбувся у рамках Всеукраїнського проекту «Рукописна Біблія», що був номінований у Національний реєстр рекордів України. На захід завітали керівники міста, представники різних християнських конфесій та небайдужі дубенчани.

    Читати далі